július 04, 2013

Kibaszott Csipkerózsika

Kibaszott Csipkerózsika

Újra csalok? Énnem. Énsoha.
OTP7 negyedik történetem, reggeli szertartások témával, a páros Destiel.
Összevontam Reisuto kívánságával, ami részt vett a korábbi szerencsejátékban. Többen is szavaztatok az ő ötletére, nekem meg volt egy olyan halvány ígéretem, hogy megpróbálkozom több megírásával is. Most éppen, különös módon tartom a szavam, bár nem teljesen az, amire Suci gondolt. Bocsánat.
Megváltoztattam a sorrendet, mert az elmúlt napokban Supernatural epizódokon élek, szóval ehhez volt igazán hangulatom.


Sam és Dean egymással szemben ülnek a motelszoba kis asztalánál és egymás tükörképeiként húznak le egy felest.
Sam oldalra sandít, majd vissza Deanre, aki kitartóan kerüli a pillantását.
- Dean... – próbálkozik sután. – Ez így nem mehet tovább.
- Tudom.
- Most már három napja...
- Tudom.
- Mit akarsz tenni?
- Nem tudom.
Sam kinyitja a száját, mintha válaszolni akarja, de aztán meggondolja magát és becsukja. Pár percig mogorva, feszült hallgatásba burkolóznak. A kínos csendet megint neki sikerül megtörnie, amikor síri hangon belemotyogja a félhomályba:
- Ráadásul az én ágyamban.
- Az istenit, Sammy!
A kiabálásra Castiel mocorogni kezd a vékony vaságyak egyikén, majd a fiúk legnagyobb bánatára csak a másik oldalára fordul és békésen alszik tovább, ugyanolyan csendesen és megszakíthatatlanul, mint ahogyan az elmúlt hetvenkét órában tette.
Dean a tenyerébe temeti az arcát.

Dean Winchester útmutatója angyalkeltéshez
kurvára hasztalan

Első reggel
Sam megböködte, aztán a vállainál fogva megrázta. A végén már ketten rángattuk és cibáltuk, szinte kitéptük az ágyból azt a nyomorultat, de meg se mozdult. Azt hiszem, Sammynek reflexből behúzott egyszer, amikor a kabátjánál fogva tépte, de nem láttam rendesen, ő meg nem akar beszélni róla.
Pár perccel később rajtakaptam, hogy az orrát fogja. Szerintem vérzik.
Aha, bement a fürdőbe.
Ó, a kurva anyját.

Második reggel
Szereztünk a városból egy megafont. Felváltva ordítottunk a fülébe, a végén már azt hittem, ma Sam fogja Cas vérét ontani. Tíz perc próbálkozás után megelégeltem, és a fejéhez vágtam. Csak felhorkantott.
Bevallottam Samnek, hogy az egész az én hibám és bocsánatot kértem. Azóta morcos, amióta nem tud eleget aludni, szóval nem sokat segítettem rajta. Ülve nem megy neki, én meg hiába ajánlottam fel neki a saját ágyam. Mondjuk Cas lába időnként rálóg, a szoba meg túl kicsi, hogy jobban széthúzzuk. Tegnap éjjel tökön rúgott emiatt. Gondolom Sam nem vállaja a kockázatot. Meg is értem, rohadtul fájt.
Azt reméltem, ha Cas most először alszik el életében, majd valami békés magzatpózt vesz fel, ehelyett olyan, mint egy mosómedve, amit elcsaptak a sztrádán.
Körülbelül annyi életjelet is ad magáról, mint egy döglött mosómedve.

Harmadik reggel
Kezd eldurvulni a helyzet, szóval kértünk egy felmosóvödröt a takarítónőtől. Sammy bevetette a kiskutyaszemeit és mondott valami olyan átlátszó hazugságot, amire nem is emlékszem. Vissza kellett fojtanom a röhögést.
Nem tudom, hány liter fér egy ilyen műanyag borzalomba, de az összeset Cas nyakába zúdítottuk. Az egész ágy csupa dzsuvás víz, mert annyi eszünk nem volt, hogy kiöntsük előtte a poshadt felmosóvizet.
Kinyitottam az ablakot, remélem, hogy mire este hazajövünk, nem lesz ilyen bűz.

Szerk: Basszameg, még mindig büdös van. Kinyírom Cast, amikor felébred. Az is lehet, hogy álmában fogom megölni.

Negyedik reggel
Mindketten belefáradtunk ebbe a hülyeségbe. A mai reggelt azzal töltöttük, hogy kitaláltunk egy új játékot, a Ki megy sörért?-et. Az nyert, aki magasabb tornyot tudott építeni Casre különböző talált tárgyakból. A vesztesé a bevásárlókör.
Sam győzött, amikor egymásra halmozott egy törülközőt, két műanyagpoharat, tusfürdőt, szappantartót, a tegnapi kajamaradékokat, a fogkefémet, az EMF-et, egy üveg sót, két övet és még egy könyvtári könyvet is, amit tegnap kölcsönzött ki.
Mikor fél óra múlva visszaértem, a torony még mindig állt.
Este már azt játszottuk, hogy ki tudja papírgalacsinok pöckölésével ledönteni. Legalább ebben sikerült nyernem.

Ötödik reggel
Ha ez a füzet most illetéktelen kezekben van, azt ajánlom, kurva gyorsan tedd le és ne olvass tovább
F I G Y E L M E Z T E T L E K
HAGYD ABBA AZ OLVASÁST, különben elvágom a torkod álmodban
Megtalállak

Szóval, Sammy ma reggel eltűnt. Írt egy sms-t, hogy eszébe jutott valami az éjjel, ezért reggel korán visszamegy az őrsre és majd hív, ha végzett.
Egyedül maradtam Casszel, aki már ötödik napja húzta az agyamat és a lóbőrt.
Aztán eszembe jutott valami. Hülye ötlet volt. Tényleg, egy rohadt hülye ötlet.
Tíz percen keresztül próbáltam másra gondolni, mert hát egyáltalán, nem is kellett volna megpróbálnom felébreszteni Sam nélkül. Ez az egész keltsük-fel-Cast hadjárat olyan volt, mint egy vadászat. Ha egyszer belekezdesz, nem magánakciózol.
Csak aztán rájöttem, hogy mindig magánakciózunk.
Ráadásul az én hibám volt, mert én mondtam Casnek közel egy hete, hogy ha olyan brutális a helyzet odafönn, akkor legalább itt húzzon már el aludni egy kicsit. Mint kiderült, még soha nem aludt, amióta ebben a testben van, pedig képes volna rá.
Ki hitte volna, hogy napokig nem lesz hajlandó felkelni, mert bepótolja az összes istenverte hónapot egyben?!
Oké. A lényeg az, felébresztettem.
Odamentem hozzá, lehajoltam és megcsókoltam.
Egyből kinyitotta a szemeit.
Nem vette a poént, amikor azzal kívántam jó reggelt, hogy a pizzafutárként mutatkoztam be. Azt hittem, még emlékezni fog rá.
Mindenesetre erről soha többet nem beszélünk. Egyikünk sem. Megeskettem.
Soha.

Dean Winchester zanzásított útmutatója angyalkeltéshez

Csókold meg azt a kibaszott Csipkerózsikát

29 megjegyzés:

HardCandy írta...

már a címe alapján tetszett, de mire a végére értem, imádom :) eszméletlenül aranyos és deanes, szóval tökéletes.
"Nem vette a poént, amikor azzal kívántam jó reggelt, hogy a pizzafutárként mutatkoztam be." ez pedig telitalálat :D

Reisuto írta...

Jaj istenkém hát ez TÜNDÉRI NAGYON TETSZIK és annyira elkaptad a sorozat hangulatát, fiús, frusztrált és merő agymenés: nagyon-nagyon tetszik, és köszönöm ezerszer meg mérpárszor ;u;

уαмι. írta...

Nagyon szépen köszönöm! :)) Örülök, hogy így gondolod.
(A pizzafutár szerintem életem végéig kísérteni fog.)

уαмι. írta...

Aww Suciii. *-* Tényleg tetszik neked, jesszusommáriám! Ma bulizom.
Én köszönöm a fantasztikus ötletet, az olvasást és a kritikát és a jajmindent. <3

Névtelen írta...

Aaaa, de édes! *u* "Körülbelül annyi életjelet is ad magáról, mint egy döglött mosómedve" Nagyon nevetek. :DD És a vége, aww! ♥ xD

уαмι. írta...

Yay, örülök, hogy ennyire tetszik. :)) Nagyon szépen köszönöm! x

Zsanett írta...

Egyemmeg! *>* ez nagyon aranyos lett. Az elején vicces volt, utána meg elolvadtam. A csipkerózsika befejezés nagyon ötletes volt. (És nekem nem esett le a címből hogy mi lesz XD) A naplónál nekem hoztad Dean stílusát :)
Vigyázz mert megyek és halálra ölelgetlek.
Megtalállak.

уαмι. írta...

Valaki ölelést mondott? COME AT ME BRO
Öleléssel ne fenyegetőzz, mert imádok ölelkezni. Csak felcsigázol, aztán nem jössz. Én meg szomorú leszek. ;u;
Nagyon szépen köszönöm a kritikát! :] Nagyon örülök, hogy úgy érzed, sikerült hoznom Dean stílusát... nem nagyon érzem még magam nyeregben a karakterek terén. Majd jó sokat gyakorlok új ficek írásával. :')
Köszönöm még egyszer! x

Névtelen írta...

Mrrr, mrrr. Elcsapott mosómedvék.
Jajj, olyan ez egy picit, mintha sitcom!Team3Will lenne egy jó adag eredeti SPN lökettel. Én tényleg Sammy-t sajnálom, meg a vaságyat, amiért poshadt vízzel lett leöntve ^_^
Már megint egy kellemes fluff - édesem, meg vagy győződve arról, hogy angst a te stílusod, de muszáj felvilágosítanalak, hogy a fluff is fantasztikusan megy neked: és az ha lehet, még nehezebb, mert könnyebb klisébe esni (( vajon azért, mert kevés boldog-mókás élményünk van a való életből? )).
SPN-t a népeknek, 2nd try-szerűt, ha lehet, légyszi!

Tinuviel írta...

Nagyon jó lett! Komolyan felüdülés volt olvasni *-* A Deaned nagyon Dean : D édesen aranyos ez az egész. Köszönöm, hogy olvashattam, nagyon kellett ez most nekem. *-*

уαмι. írta...

A vaságy az igazi áldozat ebben a történetben. Vele minden megtörténik.
Fluffal sokkal nehezebben dolgozom, ez még sajnos így van. Szeretnék megtanulni könnyedén fluffot írni, de egyelőre az angst az, amiben otthon vagyok. :D Tényleg lényegesen nehezebb.
(( Az egész életünk egy vicc, igazából. ))
Felírtam! Átvettem! Megpróbálom!
Nagyon szépen köszönöm, hogy jelentkeztél. <3
xx

уαмι. írta...

Aww, hiányoztál már innen. :3 Én köszönöm, hogy elolvastad és írtál! x
(Meg hogy tolerálod a folyamatos hisztijeim, amiket bombaként dobok rád. Hős vagy.)

Becca írta...

Idegállapotomat tekintve ez a kis fluff most nagyon kellett nekem. Hihetetlenül édes lett, Dean tipikus Dean és szinte látom magam előtt a kis hortyogó Castielt. :3 ♥

уαмι. írta...

Engem az a tény villanyoz fel, hogy a fluffom jót tett neked. :3 Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad és írtál! xx

Kiddy írta...

Már a címmel megnyertél, hát még ami utána jött O.O
" Azt reméltem, ha Cas most először alszik el életében, majd valami békés magzatpózt vesz fel, ehelyett olyan, mint egy mosómedve, amit elcsaptak a sztrádán." LOL Szerény véleményem szerint ez lett a legjobb mondat, de igazából minden a helyén volt :D (mondja ezt úgy, hogy a supnatnak még az első évadát se nézte végig, de Castielről már mindent tud, a szembogarának a formájától egészen a hátulról a harmadik tincsének furcsa görbüléséig -.-... a tumblr csodái ^^) Szóval nagyon tetszett :D

уαмι. írta...

Ez a cím jó választás lett, úgy látom a visszajelzéseitekből. :D Pedig eredetileg nem ezt akartam, és nagyon random utolsó lehetőségként került végül a történet elé.
Az én Supnattudásom is nagyon hiányos egyelőre - első évad és negyediktől hetedikig megvan, pár filler a hármasból, egy eltévedt nyolcadik évados epizód. Egyszer esküszöm, minden meglesz... :D
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál! :)) x

Kija írta...

Oké, már megint azt csinálod *-* Már megint összhangban van az egész fanfiction a sorozat hangulatával és éppen ezért tökéletesen tudtam vizualizálni minden részletet. *-* Szóval köszönet ezért is, meg úgy alapjáraton azért is, mert ennyire eszméletlenül jól írsz. *-* A Deaned tényleg baromira Dean, kívánni se lehetne jobbat, és mindig mire már szinte rávágtam, hogy "Igen, nekem ez a kedvenc napom, ez!" addigra jött a következő, és a végére bizony rájöttem, hogy az egész úgy jó, ahogy van. *-* Pirospötty~

уαмι. írta...

Te pedig MÉG MINDIG azt csinálod, jössz a lelkes véleményeddel meg a cuki hangvételeddel és szétolvasztasz.
Istenverte tehetséged van ehhez.
Három pirospötty. S z á m o l o m.
Ezer hála és köszönet ismét. <3

Yvonne írta...

Hát ez haláli :'D Konkrétan bekönnyeztem, ahogy lelki szemeim előtt megjelent mindez :') Grat, remek lett ^^

уαмι. írta...

Jaaj, ennek most nagyon örülök! :DD Mindig dupla öröm félig ismeretlen cukorbogyóktól kommentet kapni!
Nagyon szépen köszönöm. xxx

Lilian Kyle írta...

Jöttem, láttam... azt hittem, hogy rosszul láttam... rájöttem, hogy mégis jól láttam, és beleszerettem. A cukor!Destieledbe. Nagyon.
Szóval ezentúl (nagyon nagy eséllyel - úgy *w* és ✧˛✧ között félúton) járok majd kísérteni az összes Supnat-ficedhez.

Az összeshez. Komolyan. ♥

уαмι. írta...

Édes istenem hogy mártsalak mézbe és csöpögtesselek le és szórjak rád szivárványos reszeléket, hogy lehetsz ennyire elsöprően cuki?
Avagy yami sikeresen meghatódott a hozzászólásodon, amolyan istenes mértékben.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett! xxx

Reyklani írta...

Én is megtaláltalak.
Nem tudom, hogy miért csak most, pedig hajtóvadászatot fojtattam a fluff/cukorromantikus/szirupédes Supnat ficcek után.
És megtaláltam az Alfát, vagyis ezt az írást és nagyon boldog vagyok, hogy a monitor eltakarja az arcom. Nem tudnék kielégítő magyarázatot adni az arcomon terjengő idült vigyorra. Sajnos a fejem körül ringispilező karusszel egyszarvúakra se.
Ez mind a te hibád, de bánja az elcsapott mósómedve, mert nagyon jól szrakoztam. Karakterhű és édes, mi kell több?
Köszönöm, hogy olvashattam!

Reyklani írta...

És elfelejtettem hozzátenni, hogy a pizzafutárt SOHA nem fogjuk kiheverni.

Nienor írta...

Hát ez valami isteni volt :D Fantasztikusan írsz és a humor... Ááá, folytak a könnyeim olvasás közben :) Nem találom a szavakat, egyszerűen csak fantasztikus volt :D

уαмι. írta...

Te jó ég, Nienor. ♥ Én sem találok szavakat - mindig öröm, ha egy régi ficemet találja meg valaki és az tetszik neki, mert tudom, hogy annál már jobban írok.
Nagyon szépen köszönöm a tündéri hozzászólást. xxx

уαмι. írta...

Éva? Éva. Magácska mióta bujkál itt és miért nem hallottam, hogy jön? Hogyan csinálja?
Ismét nagyon jólesik a csillámvélemény, nagyon szépen köszönöm.
Elcsapott mosómedvék kísérjenek... nem.
De köszönöm. xxx

Lugia Depression írta...

Jaj, de édes és te jó ég, hát kacagtam rajta :D Gratulálok, szép munka, köszönet érte! :)

уαмι. írta...

Mission accomplished.
Nagyon szépen köszönöm! :3
xxx