augusztus 02, 2013

IIII. Nyár

IIII. Nyár

Képes voltam időben befejezni, te jó isten. És senki nem tudja, hogy fél óra alatt csaptam össze
Gemma nyári története az utolsó, az oldalon most először heteroszerelem a téma, ezt is megértük - még egy páros, akiknek nincs shipneve.
Ah, élveztem dolgozni ezekkel a kis nyomikkal.


Gemma a laptopja előtt ül, lábait felhúzza, haját egy laza kontyban hátratűzi. Mostanában vastagkeretes szemüveget hord az olvasáshoz és az íráshoz, amit kezdetben nagyon utált.
Szorgalmasan gépel. Egy éve blogot nyitott, ahová a történeteit tölti fel. Az ihletet a birodalmakban töltött időkből nyeri; varázslatos novellái, borzongató rémmeséi nem várt és hirtelen internetes népszerűséget hoztak a számára. Az olvasóinak, akik csodálják a fantáziáját, mindez csak puszta fikció, Gemma agyában születő álomvilág. Amíg ők szeretik Gemmát és a történeteit, őt ez igazság szerint nem zavarja.
Ami jelenleg zavarja, az a csend, így elindítja a legutóbb letöltött albumot a gépén.

I stare at the girl in the mirror
T-shirt, torn up jeans, no beauty queen
But the way that you see me
You get underneath me
And all my defenses just fall away

Halványan elmosolyodik. A dalszöveg és az éppen begépelt rész összhangja kellemes emlékeket idéz fel benne – Kartik meggyőzése a harmadik randin, hogy kövesse őt a birodalmakba és engedje elvarázsolni magát. Hihetetlen, hogy már öt hónapja járnak az alig egy éve indiai cserediákként érkező Kartikkal, aki széles mosolyával és hollófekete, valahogy mindig kócos hajával egy pillanat alatt belopta magát Gemma szívébe.
Komoly és felelősségteljes srác szörnyű modorral; ezt hirdette a felszín, de a szeme, azok a folyton őt követő, mindig derűs szemek valami egészen mást sugalltak. Gemma nem az a fajta, aki feladja és fél megtenni az első lépést. Pár lemásolásra kölcsönkért francia házi és óraközi levelezés hatására Gemma felbátorodott és Pippa tanácsait követve randira hívta Kartikot.

I am beautiful with you
Even in the darkest part of me
I am beautiful with you
Make it feel the way it's supposed to be
You're here with me
Just show me this and I'll believe
I am beautiful with you

A mobilja pittyegni kezd mellette. Összerezzen, amikor a hang kizökkenti az álmodozásból, arca viszont felderül a kijelzőn felvillanó nevet olvasva.
hé vöröske, ráérsz ma este? látni akarlak! :)
Gemma beharapja az alsó ajkát, hogy ne vigyorogjon túlságosan. Egyből írni kezdi a választ.
Gyere át :3 Tom a pasijánál van, üres a ház
2 perc. a közelben vagyok
Gemma felvonja a szemöldökét. Alig gondolja át, hol járhat éppen, az ablak irányából három halk kopogást hall. Hátrapillant, és szembetalálja magát a párkányon guggoló Kartikkal. Sejthette volna.
- Belehalnál, ha egyszer a bejárati ajtót használnád?
Kartik egy gyors csókkal fojtja belé a szót, és átkarolja a vállát, mielőtt még egyáltalán bejutna a szobába.

Fordításszerűség:
A lányra bámulok a tükörben
Póló, szakadt farmer, nem egy szépségkirálynő
De ahogyan te látsz
Alám rendeled magad
Minden védőfalam leomlik

Melletted gyönyörű vagyok
Lelkem legsötétebb zugaiban is
Melletted gyönyörű vagyok
Olyan érzés, amilyennek lennie kell
Itt vagy velem
Csak mutasd meg, és elhiszem
Melletted gyönyörű vagyok

4 megjegyzés:

Tinuviel írta...

Na ide is megérkeztem. Nagyon tetszik, hogy Gemmából író lett : ) és óóó megint az ablak. : DDD Ez a srác tényleg nem ismeri az ajtót. Nagyon édesek ők is, de kérdem én, hol vannak a kávészín csemeték?
Viccet félretéve, szeretem ezt a gyűjteményt. <3 Írjál még ilyet!

Kija írta...

Ablak xDD Ki gondolta volna, hogy éppen az ablak. xD Egyébként már megint elragadott a dal, szóval a végére így rájöttem, hogy előbb hallgat, aztán olvas. xD Egyébként aranyosak voltak, meg úgy tényleg elkapott az egész és már-már megkísértett a fandom, hogy írni kéne vele. Komolyan jólesett a pici kis lelkecskémnek, hogy olvashattam~ x3 és amíg én itt vagyok muszáj lesz még írnod velük. :B

уαмι. írta...

Tejeskávékölykök majdd... főleg erre céloztam, amikor írtam neked, hogy nem teljesen olyan lesz, mint anno a beszélgetésünkkor. :D Még mindig tinédzserekről beszélünk ennél az AU-nál, és Gemma nem igazán az a 16 and Pregnant típus, hála a jóságos istennek.
A narrációját olvasva pedig nem tudott más eszembe jutni, minthogy ha leírná a gondolatait, ahogy Libba meg is teszi, abból olyasmi kerekedik ki, amit csak élvezni lehet.
Amennyire édesen kis lelkesek vagytok, könnyen lehet, hogy jön még ilyen. Csak most talán párbeszédek is fognak születni. :'D
Nagyon köszönöm, hogy végigolvastad és szereted a gyűjteményt. <3 xx

уαмι. írta...

Komolyan nem is Gemmel kéne shippelnem Kartikot, hanem az ablakkal.
Háháá! Olyan kevesen ismerik, még kevesebben írnak - hát mi tarthat vissza? :) Én csak örülnék, ha többen is képviseltetnék magukat a rajongók aktívabb rétegeiben.
Imádom, hogy biztattok, de a szavatokon foglak titeket. Komolyan.
Nagyon szépen köszönöm! xxx