szeptember 30, 2013

Jesus, újabb díj


Ez a szépség most Kijától érkezett, ezer hála és csóközön neki érte. <3

Gyerekek már annyiszor járt ez a díj a blogon, hogy nincs értelme leírnom a szabályokat, ugye? :D
Azt is tudjuk már, hogy képtelen vagyok 11 érdemi dolgot összeszedni magamról, szóval lássuk szépen Kija kérdéseit, és tudjuk le ennyivel. (Egyébként is remek kérdései vannak, amiket hosszan ki tudok fejteni, így nem lesz hiányérzetetek - már ha alapból volna rá esély.)

1. Milyen az írásképed?

ha van kedvem jegyzetelni, ilyen.
ha nincs, nem akarjátok látni

2. Kézírás vagy gépelés?
Gépelés, gépelés és gépelés. Képtelen vagyok írófüzetkét magammal cipelni és tollal róni a sorokat; ez pedig egy nagyon komplex dolog és több gondolatban is gyökerezik, amit most mindannyiótok legnagyobb megkönnyebbülésére és őszinte örömére pontokba is szedünk:
- mocskos lusta dög vagyok.
- nem akarom, hogy piciny babaujjaim fájjanak.
- balkezes vagyok, ami azt jelenti, hogy minden leírt sor után tökig tintás leszek, és ez nagyon ki tud akasztani.
- történetírás közben túl gyorsan pörög az agyam. Mire egy mondatot leírok, már régen nem az, aminek terveztem és a következő három is másodpercekkel korábban kilibbent a fejemből és soha. Többé. Nem. Jön. Vissza. Gépelésnél képes vagyok tartani az ütemet, tollal ez elképzelhetetlen.
- éppen ezért folyamatosan kapkodnom kell, és ronda lesz a külalak, tele lesz elírással és helyesírási hibával, én meg zokogni fogok felette, ha visszaolvasom és egy plüssfókával akarok eret vágni. ezek egyenes ági következtetések
- a vége ugyanúgy az a történetnek, hogy be kell gépelni - dupla meló esetében ismét az első pont lép érvénybe. (Amely valójában egy öröklétű aranyigazság és vastag betűvel van szedve a Yamikezelési útmutató borítóján.)

3. Melyik a kedvenc sorozatod?
Felhevült rajongások és pillanatnyi lelkesedések ide vagy oda, az én bázisom bizony folyamatosan háborgó lelkem egyedüli nyugodt és szélcsendes kis szigetén a Sherlock maradt. Ezt megint nagyon hosszan és bűnunalmasan ki tudnám fejteni, de nem fogom; helyette beszéljünk arról, hogy a trónt valaki megdönteni látszik, de ezt 2014-ig nem tudom majd megerősíteni.
Akit érdekel, megsúgom, hogy utána tudjatok nézni - a Penny Dreadfulről van itt nagyban szó, ami mindeddig olyan, mintha minden egyes pontjával nekem vallana szerelmet és 16 másodperc alatt ellopta a lelkem.

4. Használsz körömlakkot? Most éppen milyet?
Szenvedélyes szerelem fűz a körömlakkokhoz, általában mindig van rajtam (és bff-em párjának köszönhetően most már egy egész dagadt neszesszernyi csudamesés lakkcsodám van). Karmaim jelenleg éppen pasztellrózsaszínben pompáznak.


pontosan ez a lakk felelős értük


5. Milyen színű a szobád fala?
Az otthoni világoszöld és világoskék váltakozva, az albérletben hófehérke. Mindkettőt nagyon szeretem.

6. Ha újrakezdenéd a tanulmányaidat mondjuk általános iskola 5-től, min változtatnál?
Igazából semmit. Tanulmányaim terén szerintem végig jó döntéseket hoztam, semminek nem érzem hiányát vagy terhét.

7. Hegyek vagy Alföld?
Zalai lányként úgy kellenek nekem a hegyek, mint Victor Frankensteinnek egy bitch slap. Kétszer ha jártam az Alföldön; órákig autóztunk a síkság kellős közepén én meg azt hittem, ott őrülök meg véglegesen. Az első fél órát nagyon élveztem, mert délibáb meg ameddig a szem ellát meg a betyármindenit, aztán elkezdett zavarni és feszélyezni. Hegyeken akartam bujkálni és völgyekbe rohangálni, kellett az erdők félhomálya és a párás levegő.

8. Buktál már le órán puskázással? Ha igen, hogyan?
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor puskáztam, mégpedig azért, amit korábbi díjnál is említettem - ha nem szabad, akkor engem nem érdekel, hogy mindenki csinálja, nekem nem megy. Egyébként is tuti lebuknék, mert izgulnék és túlspiláznám és nem tudnék mit kezdeni a kezeimmel-lábaimmal, és alapból maga lennék a testet öltött görcsösség.
Infón viszont lebuktam, hogy Excel basztatása helyett egy olyan online játékkal szórakoztam, ahol egy is fehér nyusziként kell felugrálnom egy csomó csengőn.
Rohadtul elszégyelltem magam ott is.

9. Használsz naptárat, vagy feljegyzed valahova a fontosabb eseményeket?
Próbálkoztam vele, de még ehhez is lusta vagyok; kombóban jön hozzá az aranyhal-memória, ami ahhoz vezet, hogy szart se írok fel és végül pont annyira is sikerül emlékeznem. Tudom, tehetséges leányzó vagyok.

10. Gyertya vagy villany?
Sötétség. Általában csak akkor gyújtok villanyt, ha nagyon-nagyon muszáj, gyertyával pedig képes lennék leégetni az egész emeletet, szóval ez utóbbit csak nagyon hangulatos és hosszú habfürdőzésekkor használom. Villany helyett meg hozzászoktatom a szemem a félhomályhoz és a sötétséghez, szóval akkor sem kapcsolom fel, ha éjszaka nekiállok teát csinálni vagy kimegyek a mosdóba.

11. Mi a kedvenc ételed, amiből bármennyit, bármikor be tudsz tömni?
Ha több hónapig édesanyám tejfölös-sajtos-csirkés/szalonnás/hagymás vagy all the above krumpliprószáját ehetném, én volnék a világ legboldogabb embere. Tepsisként még jobb.
Istenem, most de rohadtul megkívántam!
Átok rád, Kija.
Azért szeretlek.


ide veled, te csoda

2 megjegyzés:

Raistlin írta...

"úgy kellenek nekem a hegyek, mint Victor Frankensteinnek egy bitch slap." - *felállva tapsol*
Nagyon szeretem a válaszaidat. *megbök* Nem akarsz ask.fm-et nyitni?

уαмι. írta...

Nagyon erőteljesen akartam szemléltetni és ennél jobban nem tudtam. >:3
Izé, háttö. Nekem olyanom már van. Elvileg. Csak nem használom. D: